Hvem VI ER

Plantebaseret - ligetil og uden kompromisser

Med en fælles vision om at gøre GOD plantebaseret lettere tilgængeligt, blev Planteslagterne en realitet i sommeren 2018.

Planteslagterne vil tilbyde alt det, en slagter gør og mere til - bare plantebaseret. Vi udvikler og fremstiller derfor plantebaserede bøffer, deller, postejer, plantestege mm. til både det kolde og varme bord.

Vi sætter værdi i, at udvikle produkter i den højeste kvalitet som kommer hele smagspaletten rundt - inklusiv umami - uden nødvendigvis at smage af eller ligne kød. Vores produkter skal være så gennemsigtige som muligt og er derfor uden kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Vi håndlaver selv alle vores produkter i Sydhavnen og har til dagligt base i Kødbyen.

På trods af vores forskellige baggrunde fra madlavning over marketing til finans, er det vores fælles passion for det plantebaserede og netop vores forskelligheder som er grundstenene for Planteslagterne.

Vi leverer i dag til professionelle køkkener, altså catering, kantiner, restauranter og andre storkøkkener, men håber hurtigst muligt at give alle adgang til vores produkter.

Plantebaseret - ligetil og uden kompromisser

Det skal smage godt at spise plantebaseret, og så skal det være nemt. Planteslagterne er Danmarks første planteslagter, der laver kødfri deller, bøffer og postej. Og vi går ikke på kompromis med smag og kvalitet. Det er vigtigt for os med rene råvarer og gennemsigtighed gennem hele produktionen.